Ur vägen, Årstalänken

För tio år sedan lades den östra delen av Årstalänken i Stockholm ned när Södra länken var färdigbyggd. Jag tog kameran med mig för att få en glimt av närmare en kilometer övergiven motorväg innan den rivs upp och ersätts med bostäder.

Den som vill läsa mer om Årstalänken kan göra det på Wikipedia.

arstalanken1 arstalanken22 arstalanken21 arstalanken20 arstalanken19 arstalanken18 arstalanken17 arstalanken16 arstalanken15 arstalanken14 arstalanken13 arstalanken12 arstalanken11 arstalanken10 arstalanken9 arstalanken8 arstalanken7 arstalanken6 arstalanken5 arstalanken4 arstalanken3 arstalanken2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s