Spel på fullt allvar för skojs skull

Den som känner mig vet att jag gillar brädspel, hemma i lägenheten finns en bokhylla full med spel. Men inte bara sådana spel andra gjort. Där finns också spel jag själv framställt med hjälp av print-on-demand-tjänsten The Game Crafter.

Jag har inte gjort dem för att sälja och tjäna några pengar och därför finns de än så länge bara i ett exemplar vardera. Lite mer om dem finns på fahlenspel.se, en sida jag hoppas kunna bygga ut lite mer så småningom. Med bilder och lite annat som gör upplevelsen lite roligare. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s